onsdag 4. februar 2015

Sydd overall

Lenge har eg tenkt eg skulle sy ein liten overall i gåve, men har liksom ikkje heilt klart å komma i gang. Endelig er den ferdig og eg er fornøyd! Både med resultatet og med å vera ferdig. Det gjennstår berre å pakka den fint inn og levera den frå meg.

Mønster og stoff har eg hatt liggande etter ein tur på Stoff og Stil i Åsane for ganske lenge sidan. Dette stoffet synest egna seg godt til ein liten kropp, mjukt og godt og med litt stretch i. Størrelsen er vel ca 1 år. Då kan det vera godt å ha noko som tåler ein støyt, slike små likar å kravla rundt på golvet.
Detaljbilde av seler og lomme. Eg sydde mørk grønnturkise stikningar og knappar i same farge.
 
Og hua til genseren i førre blogg er ferdig og alt teken i bruk. HO vart "akkurat sånn som eg tenkte, bestemor". Kjekt å strikka til taknemlige barnebarn.

 Veldig kjekt med alle som ser innom bloggen min!
Tusen takk for alle hyggelige kommentarer.

 


5 kommentarer:

 1. For ei tøff selebukse! Mange fine detaljer, du er god på symaskinen og.
  Og hua blei perfekt til genseren. Veldig kjekt å strikka til glade barnebarn!

  SvarSlett
 2. Grådig anvendelig lue i flotte farger! :)
  Overallen er kjempefin!
  Stikninger i kontrastfarge er for dem som virkelig kan sy :))) Lekkert!

  SvarSlett
 3. Det var ei knallfin bukse. Og heldig han som får seg hue og :) God helg.

  SvarSlett
 4. Akkurat sånn overall hadde vært midt i blinken for meg - på vevstua. Noen størrelser over og i tynnere stoff. Har gått og grublet litt noen dager med fillerester på bukse og genser etter filleryeveving. Du inspirerte meg!
  Skal sjekke stofflageret mitt. Den var helt lekker i din størrelse . ..

  SvarSlett
 5. Hmm, begynner og blir distre jeg - var innom deg her men glemte å skriv, uff, oppgitt over meg selv noen ganger :-) du er så flink og stødig på hånden, for å lag så flotte stigninger krever litt 'øvelse' :-) kjempefin overall og knæsj lue  SvarSlett